Rett nord for Åmot sentrum, i Modum kommune, har Flaget utviklet og bygget 58 vestvendte terrasseleiligheter av varierende størrelse. Alle leilighetene har romslige terrasser med delvis overdekkede arealer, og en fantastisk utsikt.

Bygningene kjennetegnes ved sin trappelignende utforming i fem ulike høyder, tilpasset terrenget, med et lyst og vennlig uttrykk på fasaden. Boenhetene har stor variasjon i både planløsning og størrelse. De minste leilighetene er 2-roms boliger, mens de største er romslige 4-roms leiligheter med 146 m² boligareal. Det er rikelig med parkeringsmuligheter for både beboere og besøkende, i to etasjes P-kjeller, utvendig parkering og egen garasje tilknyttet toppleilighetene.

I tillegg finnes det fellesarealer med trimrom og festlokaler som kan benyttes for både møter, store og små høytidelige anledninger. Prosjekteringen ble påbegynt i 2016. Det er Arkitektgruppen Drammen som på oppdrag fra Flaget har utviklet konseptet, før Flaget og Raad sine egne medarbeidere har detaljprosjektert alt fra arkitekturprosjektering, konstruksjonssikkerhet til bygningsfysikk. Prosjektet ble ferdigstilt i 2022, da også C-blokken ble overlevert kjøperne.

Byggeherre og entreprenør: Flaget AS
Arkitekter, frem til rammesøknad: Arkitektgruppen Drammen
Foto: NYG, for Flaget AS