Skip to main content

Byggeteknikk og arkitektur til privat og næring

Vi bistår med byggesøknader, dimensjonering, energiberegninger og uavhengig kontroll.

RAAD tilbyr konsulenttjenester innen byggeteknikk og arkitektur til private og næringsaktører. Vi bistår også med byggesøknader, dimensjonering, energiberegninger og uavhengig kontroll. RAAD er pålitelig samarbeidspartner i alle fasene av ditt byggeprosjektet, fra idéutvikling til ferdigattest.

Mer om RAAD

Tjenester

Arkitektur

Våre tekniske tegnere har lang erfaring med arkitekturprosjektering i tiltaksklasse 1 og hjelper deg gjerne med alt fra tilbygg til nybygg.

Ansvarlig søker

Som ansvarlig søker koordinerer vi byggesaksprosessen, og er kundens kontaktpunkt i møtet med offentlige myndigheter.

Konstruksjonssikkerhet

Vi har solid kompetanse innen prosjektering og rådgivende ingeniørtjenester for bygg og andre konstruksjoner i stål, betong og tre.

Uavhengig kontroll

RAAD har sentral godkjenning for kontroll av bygningsfysikk og konstruksjonssikkerhet i tiltaksklasse 2.

Bygningsfysikk

Vi utfører energiberegninger og bygningsfysisk rådgivning for mindre prosjekter.

Bærekraft

RAAD ønsker å ligge i tet når det gjelder bærekraft og energieffektivisering. Vi bistår gjerne med energirådgivning for eksisterende bygg eller bærekraftige løsninger for nybygg. Ved å kombinere bærekraftige materialer med solid erfaring, garanterer vi løsninger med permanent levetid.

Nyhet
22. februar 2023

Vister Hemsedal

I hjertet av Hemsedal utvikles det nå lekre fritidsleiligheter, og byggingen er i gang. Vister blir bindeleddet mellom Hemsedal skisenter og sentrum, med Fyri Resort som nærmeste nabo. Flaget er…
Nyhet
22. februar 2023

Månedens trebygg

RAAD har prosjektert både betong- og trekonstruksjoner på prosjektet som ble kåret til månedens trebygg for januar 2023 av Tenk tre. For vår konstruksjonsavdeling er det ekstra stas med bygg…
Nyhet
25. januar 2023

Vi har ny nettside!

RAAD har vært i drift siden mai 2022 og nå var det på tide å få en egen nettside til bedriften! Her vil vi vise fram hvem vi er, hva…

Kontakt

Våre kontorer ligger på Loesmoen, Hokksund, i Øvre Eiker kommune. Ikke nøl med å ta kontakt for en hyggelig prat om ditt neste byggeprosjekt!

Send oss en henvendelse

Anette Juveli
Sivilingeniør byggeteknikk/arkitektur
og medeier
Tlf: 97 09 55 23
Anette@raadas.no