Skip to main content

Vi styrker vår kompetanse. Høsten 2023 fant to nye rådgivere veien til Hokksund. Vi har gleden av å presentere både Annicken Toft-Zibell og Kim André Åby som våre nye medarbeidere. Vi har allerede rukket å bli godt kjent, og gleder oss til utfordringene som kommer.  

Annicken, vår nye sivilarkitekt

Anniken har erfaring fra NAV arkitekter og fra Lierhus. Masterutdannelsen tok hun ved Arkitektskolen i Aarhus, ved Institutt for arkitektonisk kulturarv, i 2010. 

Annicken har erfaring med ulike prosjekter av varierende størrelse, og besitter verdifull kompetanse i rollen som ansvarlig søker. Hun har jobbet med både offentlige og private oppdragsgiver, i store og små prosjekter, fra barnehager og kulturbygg, til feltutviklinger, privatboliger og mindre tilbygg.

Kim, vår nye sivilingeniør

Kim har bachelorgrad i byggeteknikk fra Høgskolen i Telemark og mastergrad fra NTNU i konstruksjonsteknikk (2016). Før han begynte hos oss har Kim vært innom både Multiconsult, Splitkon og Ny Struktur.  

Kim kjenner muligheter og begrensninger ifht. bruk av massivtre og limtre bedre enn de fleste, men prosjekterer også stål- og betongkonstruksjoner.  

I våres (2024) har også to medarbeidere sluttet hos oss. Knut Olav Strand Herlofsen planlegger nå nye samferdselsprosjekter hos NRC Group Norge, mens Iselin Fosseng Svaleng yter support og opplæring i Archicad og andre tegneprogrammer hos Nordic BIM group.

Vi takker begge for innsatsen i Raad, og ønsker lykke til videre! 

Fortell oss hva du mener